BOKA SERVICE

BOKA SERVICE

Boka service här

10 + 6 =

FAQ

Är kontakten i?

Detta är första åtgärden när inget lyser på maskinerna.

Om fortfarande inget lyser på DF20/25 kan säkringen ha gått. För DF10/15 kan det vara andra delar som gått sönder. För DF20/25 går det att byta säkring på plats. För DF10/15 vänligen kontakta servicetekniker för service.

Lampor blinkar

På DF20/25 blinkar alltid lampan vid start tills den blivit varm. Blinkar den vid annat tillfälle tyder de på att något ärfel. Vänligen kontakta servicetekniker för service.

På DF10/15 finns inget som kan blinka. Det enda som lyser på dessa är lampan vid temperaturvredet, som slocknar när den blivit varm.

Jag kan inte fälla ner locket

Om du inte kan fälla ner locket kan det vara för att stoppet är aktiverat. Frigör stoppet och fäll ner locket. 

För DF20/25 kan det vara att motorn ställt sig i fel läge. Vänligen kontakta servicetekniker för instruktion om återställning.

Den värmer inte

Kolla om rätt temperatur är inställd. Om problemet kvarstår:
För DF20/25 kolla säkringen.
För DF10/15 boka service.

Filmen fäster inte

Antingen är temperaturen för låg eller är filmen upp och ner. Filmen har bara en sida med fästförmåga. Kvarstår problemet vänligen kontakta servicetekniker.

Maskinen klipper dåligt

För DF10/15 kan silikonlisten behövas bytas ut. För DF20/25 kan sillikonlisten i fattas. Det kan också bero på att kniven blivit slö pga av flitigt användande eller rost. Vid det senare problemet behöver maskinen tas in för byte av kniv.

Maskinen svetsar ojämnt

Detta beror ofta på att maskinen är sliten och detta kan kräva en omfattande renovering. Vänligen kontakta servicetekniker

Vill du prata med oss istället?

SERVICE

070-582 43 80

info@duniformservice.com

 

FÖRSÄLJNING

040-10 62 00

kundservice.malmo@duni.com