OM OSS

OM OSS

Duniform® är ett one-stop-shop-koncept för enkel och smart packetering. Genom åren har detta fantastiska koncept bidragit till framgång för många ledande hotell, restauranger, HMR-företag, catering och återförsäljare.

Olik andra standardlösningar

Du väljer bara den lösning som passar din verksamhet bäst för tillfället. Dessutom är Duniform®produkterna gjorda för att fungera tillsammans, till skillnad från vanliga förpackningslösningar. Detta innebär optimal funktion för dig – och en fantastisk upplevelse för dina gäster.

Skräddarsydd lösning till dina affärsbehov

En annan stor fördel med Duniform®-konceptet är hur det anpassar sig och växer med din verksamhet. Med ett bredd utbud av maskiner, material och tråg finns alltid rätt lösning tillhands för dina behov.

Hållbara material

Duniform®-konceptet inkluderar innovativa och hållbara material
som exempelvis bioplast. Bioplasten är inte bara praktisk och
högpresterande, den ger också dina kunder ett gott intryck av
din verksamhet.

En flexibel finish

Förslutningsfilmerna till Duniform® kan profileras och addera ett personligt avtryck. Nu kan vi även erbjuda profiltryckta klistermärken och omslag så att du kan promota ditt varumärke även on-the go.

ETT ORD FRÅN VÅRA KUNDER

”Det är inte bara designen eller utseendet som är viktigt för mig och mina kunder, utan även aspekter som hållbara material och smart påfyllningsfunktion.”

Mathias Pilblad, Meatballs for the People

“Det både syns och känns att Duniform®-trågen är av hög kvalitet. Våra gäster uppskattar dem mycket”

Mahn Phan Hien, ägare av Zen Thai

”Bioplasttråg från Duniform® är ett mycket bra val för oss. De hjälper oss att öka andelen hållbara produkter i vårt inköp.”

Magnus Lingvärn, Kökschef Mathildenborg

Duni Group:

Vi på Duni Group levererar innovativa dukningskoncept, kreativa förpackningar och take away-lösningar till både proffs och konsumenter. Alla våra produkter är utformade för att skapa ett hållbart goodfoodmood och återspegla decennier av specialisering inom material och design. Vi på

Duni Group säljer våra produkter under två varumärken – Duni och BioPak. Dessa produkter finns tillgängliga på över 40 marknader över hela världen. Duni Groups huvudkontor ligger i Malmö och vi har produktionsanläggningar i Sverige, Tyskland, Polen, Nya Zeeland och Thailand. Duni Group är noterat på NASDAQ Stockholm.

Duni

Duni levererar innovativa dukningskoncept, kreativa förpackningar och take away-lösningar till både proffs och konsumenter. Alla våra produkter är utformade för att skapa ett hållbart goodfoodmood och återspeglar decennier av specialisering inom material och design. Duni tillför värde överallt där människor förbereder, serverar eller njuter av mat och dryck.

BioPak

BioPak erbjuder hållbara livsmedelsförpackningar till företag som vill bevara och skydda miljön för både dagens och framtida generationer. BioPak har målet att skapa en värld utan avfall och en ljusare framtid för vår planet.

Vill du boka en service?

SERVICE

070-582 43 80

info@duniformservice.com

 

FÖRSÄLJNING

040-10 62 00

kundservice.malmo@duni.com